Føl 2011 - Green Tune/Asque

 
Hingst født 29. april 2011 efter GREEN TUNE/ASQUE.

Som det kan læses her på siden, solgte vi ham som åring i oktober 2012 på auktion i Deauville.
Han blev solgt igen på Breeze Up aktion i maj 2013, der er et foto af ham her umiddelbart før han blev solgt:Katalog siden kan ses her:

http://www.arqana.com/_pur_sangs_/uploads/pedigrees/vente172/eng/76.pdf

det fremgår ikke af siden, men hans bror Le Danois (MUHTATHIR) som vi selv stadig ejer, blev to dage før 2. i Evreux over 1800 meter hvilket jo var en fin reklame for familien (se i øvrigt mere under fanebladet ’’Familie nyt’’ til venstre her på siden).

Han blev solgt for ca. dkr. 375.000 og kom i træning hos Nicolas Bertran de Balanda og går forhåbentlig en stor fremtid i møde på de franske baner J

Der er et link her hvor man kan se vores opdræt lave en rask galop:

http://www.arqana.com/thoroughbred/?pageid=45&venid=172&lot=76

++

Her er han i ringen som åring :


Ca. 2 ½ år efter ASQUE (DANSILI) blev bedækket med GREEN TUNE (GREEN DANCER) kom deres hingste afkom på auktion i Deauville på første dagen af oktober auktionen.

Han kom til auktions huset dagen før han skulle i ringen, og der var omkring 15 forskellige og se ham den dag, og på selve auktionsdagen omkring 20 var forbi og fik ham fremvist, bl.a. nogle af de store franske agenter og stor trænere som Rouget og Pease, men hovedsagelig engelske og irske ’’pin-hookers’’ og agenter.

Det endte med vi fik ham solgt for ca. dkr. 275.000 til The Channel Consignment, som er en trio af engelsk, irsk og franske interesser der opkøber føl og åringer for at sælge dem videre – så han ender på Breeze Up auktionen til maj i Frankrig igen.
Budet lige under til ca. dkr. 267.500 var fra top træner Jonathan Pease, der i en alder af 60 år er en yderst erfaren træner og bl.a. har trænet stor løbs vindere som den engelske 2000 Guineas, Gr.1, vinder SPINNING WORLD (NUREYEV) i 1996, samt TURGEON (CARO) Irsk St. Leger, Gr.1, i 1991, Prix Maurise de Gheest vinderen 1991 ROMAN PROSE, Grand Prix de Paris, Gr.1, vinderne SWINK og BAGO (NASHWAN) – sidst nævnte vandt også Prix de l’Arc, Gr.1, i 2005 for Pease som træner.

Han er bl.a. træner for Niarchos familien, samt George Strawbridge og jeg skal indrømme jeg gerne havde solgt ham til Pease for et beløb en del under hvad en pin hooker ville give, men det kan jo ikke styres når man står ved en offentlig auktion.                                                                                                                                Desværre ingen sol på auktions dagen.

Katalog siden kan ses her:

http://www.arqana.com/_pur_sangs_/uploads/pedigrees/vente165/eng/119.pdf                                                                                                                            Herren længst til venstre


                                                                                                           Ikke perfekt foto, men viser alligevel en lækker åring syntes jeg. 


                        

                                                                                                                                September 2011


                                                                                                                                September 2011
                                                                                                                           Juli 2011 på Haras du Taillis


                                                                                                                                Juli 2011 på Haras du Taillis


                                                            10 dage gammel på fold med mor


                                                                         10. maj 2011
 
                                 
                                                                    1 dag gammel 

Comments