Føl 2011 - American Post/ValeraVi var spændte på om hvor stor interessen var for dette afkom i det fransk marked, da hendes mor Valera (ACATENANGO) jo ikke var den store væddeløbs hest.

Men blodet er ganske stærkt, og Valera er selv er flot hoppe, typisk tysk men med god speed fra hendes mors side.

Med AMERICAN POST (BERING) som far kommer der normalt et højt bund niveau i afkommene, samt tidlige afkom der holder i mange år.


Der er link til hendes katalog side her:
Resultatet blev som ventet ikke den store succes, omkring dkr. 37.500 blev hun solgt for.

Hovedsagen er dog hun blev solgt via det franske agent bureau MAB Agency til en træner der starter sine heste i Frankrig, i stedet for hun blev solgt til andre lande hvor vi ikke ville få nogen reklame værdi når hun forhåbentlig kan lave nogle gode præstationer på banerne.

Var hun ikke solgt til en træner der starter i Frankrig havde det været yderst ærgerligt.

Da vi havde givet ca. dkr. 30.000 i bedæknings afgift har det til dato jo ikke været en succes, men at have en part i Valera er som skrevet før også kun tiltænkt som en langsigtet investering, og bliver det aldrig en succes så har vores 25 % i hende ikke kostet alverden og alligevel har vi haft fornøjelse i at se hende have et godt liv og vi har haft vores drømme om noget stort fra hendes afkom, og det er jo det det hele handler om i denne galop verden.


Comments